Selasa, 15 April 2014

Hasrul Hassan Perkenal Blogger Blogspot Baru

http://www.hasrulhassan.com/2014/04/hasrul-hassan-perkenal-blogger-baru-blogspot.html

Taraaa...Nur join segmen ni :)

@ Nama Blog : An Nur

@ Url Blog : http://annurdotmy.blogspot.com/

@ Nama Blogger : Shida

@ Umur : 18 tapi tak lama lagi nak 19 ...hihik... nak hadiah :)

@ Umur Blog : urmmm tak tahu lah pulak blog pown ada umur tapi blog nur ni masih baru lagi start bulan Febuari tahun ni...rasanya usia blog ni baru 3 bulan setengah kot...

@ Bilangan Follower : 85 , Alhamdulillah bagi blogger baru mcm Nur, ni kira bersyukur thanks kepada peserta The Superpapaya Giveaway tanpa mereka tak banyak lah follower Nur :( ... Thanks korng


* Blog ni mengisarkan kehidupan Nur bukan nama sebenar..., Pada awalnya Blog ni merupakan blog bagi assignment yg diberikan olh pensyarah Nur... Tak sangga pula Nur ttarik nak berblog ni... Kalau Nur rajin, nur join lah segmen @ giveaway saja nak memeriahkan majlis hihiks... Nur jarang nak berblog ni sebab Nur busy dgn kuliah..but now cuti sem dah dtg haha... harap2 cuti sem ni Nur dpt luangkan masa dgn berblog... sekian terima kasih ~...


♥ Terima Kasih ♥

22 ulasan:

  1. singgah dari segmen yang sama :)

    http://missbaybeeboo.blogspot.com/2014/04/segmen-hasrul-hassan-perkenal-blogger.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks miss boo sudi singgah blog n :)

      Padam
  2. shark singgah dar segmen sama:)
    mudanyer blogger ini.
    hehe..
    selamat berkenalan .

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks sudi singgah ..hihikss yaps masih muda g blog n...masih baby haha... salam perkenalan jgak :D

      Padam
  3. As-Salam. Wahh memang masih baru lagi blog ni. Selamat datang ke dunia blog Malaysia. Nanti ada masa jenguk2 entri2 dalam blog www.hasrulhassan.com tu ye, ada banyaaakakkkkk tips dan pedoman berblog terutama utk blogger blogspot ni.

    Terima kasih kerana sudi join segmen saya anjurkan.

    BalasPadam
    Balasan
    1. waalaikumusalam...hihiks ya mmg masih baru g..baru dlahirkn hehe... ok2 nti nur bw kat sana :D

      Padam
  4. assalammualaikum.. kak Zara dtg dr segmen yg smaa.. wewee =D

    BalasPadam
  5. Datang dari segmen HH. follow jugak sini

    BalasPadam
  6. hai, saya dtg singgah sini dr segmne yg sama
    slm perkenalan....

    jemput singgah
    http://sweetmemories4u.blogspot.com/

    BalasPadam
  7. Hai emma dari segmen yang sama . salam perkenalan :)
    http://kuemmarosli.blogspot.com/2014/04/hasrul-hassan-perkenal-blogger-blogspot.html

    *selamat blogwalking :)

    BalasPadam
  8. salam kenal...singgah dari segmen yang sama...done follow awak...ada masa jemput ke blog saya jugak ye :)

    http://coratcoretsibudaktembam.blogspot.com/2014/04/segmen-hasrul-hassan-perkenal-blogger.html

    BalasPadam
  9. Hai salam kenal..! ^^ DayangDeno datang dari blog Hasrul Hassan dan follow sini #90 .. Good luck! ^_^

    My Link : http://www.dayangdeno.com

    BalasPadam
  10. assalamualaikum..singgah dari segmen yang sama...salam kenal..dan hepi blogging!!!

    BalasPadam
  11. singgah dari blog abang HH. #92

    Jemput singgah blog nik http://fatihahfazlin333.blogspot.com

    BalasPadam
  12. Fiza singgah dr segmen yang sama.. salam perkenalan.. jemput ke blog saya http://ourmemoria.blogspot.com/2014/04/hasrul-hassan-perkenal-blogger-blogspot.html.. done folo sini.... >_<

    BalasPadam
  13. salam ukhwah!
    singgah dari segmen same..
    http://intan-heartypewriting.blogspot.com/2014/04/segmenhasrul-hassan-perkenal-blogger.html

    BalasPadam
  14. Datang terjah dari segmen yang sama...

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2014/04/segmen-hasrul-hassan-perkenal-blogger.html

    BalasPadam
  15. singgah sini. http://madihahdaisy.blogspot.com/2014/04/hasrul-hassan-perkenal-blogger-blogspot.html
    ^_^ salam ukhwah
    selamat datang e dunia blogger. lawa blog ni

    BalasPadam
  16. Salam perkenalan dari:-

    http://bulat-mata.blogspot.com/2014/04/segmen-hasrul-hassan-perkenal-blogger.html

    BalasPadam
  17. Assalamualaikum dan Salam Perkenalan. Saya juga datang dari segmen yang sama. Semoga ikatan yang terjalin antara blogger sentiasa kukuh. Ada masa jenguk-jenguklah entri dalam blog saya ye..

    www.azzahairi.com

    BalasPadam

© Blog An Nur | Template Designed By Blog Bingkisan Hati